maanantaina, kesäkuuta 01, 2009

Kesäkatu polttaa miestä ja miksei naistakin

Ja niin on taas vierähtänyt muutama helteinen päivä siitä kun tänne viimeksi jotain rustailin. Viikonloppu meni mukavasti. Oli hauskaa. Launtaina kävimme kaverini ja hänen porukoittensa kanssa heidän mökillään saaressa. On se meri vaan komea. Heitimme tikkaa (voitin munkkikahvit), saunoimme, paistoimme makkaraa, mönkijän kyydissäkin vähän pyörähdin ja aurinkoa kalliolla otin. Mukavan kesäistä meininkiä. Ei kiirettä mihinkään.

Sunnuntaina kävimme isommalla kaveriporukalla piknikillä jonne minä tein kinkkupiirakan joka tosin meinasi mennä kasaan kun yritin sitä paloitella. Oli pari muutakin ihmistä keksinyt saman idean lähteä ulos auringosta näyttimään. Tuuli sopivasti niin ettei ollut edes liian kuuma. Enkä onnistunut edes polttamaan itseäni. Harvinaista.

Tänään lähti käyntiin viimeinen viikko harjoittelusta. Onneksi. Ei oikein jaksaisikaan enää.

Jos humppa soisi niin sieltä kuuluisi Nordman mutta nyt ei soi mikään.

Elämässäopittua: Tiiralla on pieni muna.

P.S. Ostin Mikko Alatalon LP:n.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Taidatkin olla eka kenen blogista luen, että ET polttanu ittees. Hyvä hyvä.

Kiva kun taas jaksat postailla useammin nykyään. :)

Wille kirjoitti...

Tuleva lähihoitaja osaa kyllä pitää huolen itsestään.

Mukava kyllä postailla vaikka muiden blogien lukeminen on loppunut kokonaan. Aika näyttää riittääkö joskus aikaa ja innostusta palailla myös muiden blogeille. En minä kuitenkaan teitä unohtanut ole.

sirenita kirjoitti...

Haudi pitkästä aikaa!
LP:itä olis ilo ostella, jos olis levysoitin. Ajattelin kyllä joskus, että ostaisin joitain hienoja seinälle, vähän kuin taulun virkaa toimittamaan.

Onkohan tämä nyt joku bloggaamisen
elpymiskausi, kun mäkin satuin pistäytymään taas muillakin blogeilla omani ohessa.

Mukavaa kesää Wiltsulle, kun tuo harjottelukin jo lähenee loppuaan!

Ps. Emmäkään oo polttanu itteeni.

Anonyymi kirjoitti...

Kivalta kuulosti viikonlopun meno. Mun taidoilla ei mitään tikkakisoja voitettaisi. Hyvä jos saan kaikki tikat edes siihen taulun ympärille. xD Ihan muutaman kerran niitä saa meikäläisen jäljiltä puskista haeskella.

Mulla on elämäni aikana tainnut olla hurjat kuutisen älppäriä (Whitesnakea, Europea, Def Leppardia ja Queenia ainakin). Toisethan vannoo niiden nimeen. Onko niissä todella niin paljon parempi äänenlaatu? En ole huomannut.

Wille kirjoitti...

Oho, täällähän käy porukkaa. Hei Sirenita näin myöhässä. Kiva kun pyörähdit.

Tiia: Tikanheitto on hauskaa vaikkei osuiskaan. En tiedä onko LP:n äänenlaadussa mitään eroa mutta on se jotenkin erilaista kuunnella LP:tä. Ja LP:t on komeampia kun siinä levynkansi pääsee paremmin esille.

generated by sloganizer.net