keskiviikkona, joulukuuta 01, 2021

Ja edelleen se on täällä

Eipä olisi reilu vuosi sitten osannut arvata, että se on edelleen täällä riesanamme. Enkä puhu koronasta vaan tästä blogista. Olikohan nyt pisin tauko blogin historiassa? Ja mikä on muuttunut? Eipä oikeastaan mikään. 

Töissä olen edelleen samassa paikassa vaikka pomot ja työkaverit on vaihtuneet hyvinkin tiuhaan tahtiin. Olenkohan minä vaan niin tyhmä etten tajua vaihtaa työpaikkaa? Voi olla sitäkin, mutta toisaalta kun kerran viihdyn työssäni niin miksi lähteä vaihtamaan. Eikä se rahakaan ole itselle niin iso motivaattori. Ennemmin pienemmällä palkalla työssä jossa viihtyy, kuin paremmalla palkalla työssä joka on pakkopullaa. Mistähän muuten tulee sana pakkopulla? Onko joku joskus joutunut pakotettuna syömään pullaa? 

Kotona menee mukavasti. Lapset kasvaa ja kehittyy. Me vaimon kanssa lähinnä vaan vanhennumme. Vaimoni väittää, että minulla olisi jo kasvoissa muka jotain vanhuuden tuomia uurteita, mutta sehän ei pidä paikkaansa. Harmaita hiuksia en ole vielä myöskään löytänyt vaikka muuten hiusmäärä on lisääntynyt huomattvasti. Nykyään minulla on pitkät hiukset. Saa nähdä kuinka kauan jaksan näitä käkkäröitä pitkinä pitää, mutta jotenkin kyllä tykkään näistä.

Opiskelunkin aloitin työn ohessa. Nepsy-valmentaja koulutuksen. Nyt pari päivää sitä ollut ja vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta. Vähän vaan kaikki se tehtävä määrä hirvittää, kun olen kuitenkin aika laiska ihminen.

Koronasta en jaksa höpöttää sen kummemmin. Nyt onneksi olen sentään uskaltautunut jo vähän keikollakin käymään. Aknestik käytiin vaimon kanssa katsomassa ja Jarkko Martikainen ystäväni ja hänen miehensä kanssa. Molemmat keikat saivat aikaan kylmät väreet. On sitä ollutkin elävää musiikkia ikävä. Eikä se tähän jää. Perjantaina alkais John Smith Frozen ja sinne ois tarkoitus mennä pariksi päiväksi nauttimaan metallimusiikista. Ja Nightwish ois vuorossa joulun jälkeen.

Nyt kuitenkin syömään tyttöni kanssa nuudelia ja sitten vietetään kotona pikkujouluja, kun tänään ois ollu päiväkodissa, mutta tytölläni ei ole hoitopäivää.

Humppa Soi: Eniten viime aikoina on soinut ehkä lasten toiveesta Sabatonin Hell and back tai Equilibriumin Born to be epic.

Elämässäopittua: Karjalan kielen sana pillu tarkoittaa suomeksi vahinkoa.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net