perjantaina, joulukuuta 20, 2019

Jouluvapaiden kynnyksellä

Tämän yövuoron kun saan tehtyä niin sitten onkin vapaata aina ensi viikon torstaihin asti. Kyllä kelpaa. Talo on hiljentynyt. Kaikki nukkuvat tai ainakin ovat huoneissaan. Paitsi yksi joka halusi nukkua sohvalla ja olin tällä kertaa kiltillä päällä niin annan hänen siinä nukkua. Eipä se minua häiritse.

Yöaikaan muutenkin olen aina jotenkin herkemmällä mielellä ja nyt kun vapaat edessä ja joulukin häämöttää niin huomasin miettiväni miten paljon oikeasti tykkäänkin tästä työpaikasta. Tai enemmänkin näistä kuntoutujista. Osaavat toki joskus ottaa hermoonkin, mutta kyllä sitä vaan kiintyy heihin ja paljon on hyviä muistoja jo tässä puolessatoissa vuodessa ehtinyt syntyä. Kyllä se on itselle myönnettävä, että ihmisten parissa tykkään tehdä työtä vaikka vieläkin tulee paljon hetkiä, kun ei oikein tiedä mitä tehdä tai sanoa.

Mutta se töistä. Kotona onkin edessä sitten viime hetken jouluhässäkkä. Paljon on tekemättä ja lahjoja ostamatta, mutta onneksi tässä on vielä viikonloppu ja maanantai aikaa. En ota stressiä. Niin kuin en aikaisempinakaan vuosina. Lasten myötä joulussa on vielä enemmän alkanut arvostamaan sitä lepposaa yhdessäoloa. Kyllä tuli lapsillekin jo tarpeeseen joululoma eskarista ja päiväkodista. Vaimo saakin olla pari viikkoa heidän kanssaan ja minullakin on hyvin vapaata.

Vaimon kanssa kävimme muuten joku aika sitten katsomassa Oulussa Aknestikia. Oli erittäin onnistunut reissu. Keikka oli hyvä ja sitä olin toivonutkin pitkään että olisi hieno päästä näkemään edes kerran se livenä. Nyt yksi haave taas toteutunut. Ja muutenkin Oulun reissu meni hyvin. Saatiin pitkästä aikaa olla kahdestaan ja tällä kertaa ei mennyt edes kiukutteluksi. Enemmän pitäisi päästä viettämään kahdestaan aikaa. Kyllä se tekee hyvää. 

Beastin in blackin ja Lordinkin näin viikko sitten ja sekin oli hieno reissu. Vanhoihin kavereihinkin tuli pidettyä samalla yhteyttä.

Ja lopuksi vielä mainittakoon että onnistuin laihduttamishaasteessa. Tavoitteessa olin eilen ja nyt sitten loppuvuoden saan mässäillä huoletta ennen seuraavaa haastetta. Ja mikä parasta. Tammikuuta ei tarvitse olla ilman musiikkia. 

Elämässäopittua: Viimeinenkin mohikaani Kroonisista Poikamiehistä kaatuu tai on oikeastaan jo kaatunut.

Humppa Soi: Autossa soi Klamydia.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net