lauantaina, kesäkuuta 09, 2018

Ennen pihistelylomareissua

Sunnuntaina aamuyöstä olisi tarkoitus lähteä lomareissulle Turkuun. Koska rahatilanne ei vieläkään ole kohentunut niin pyrimme tekemään reissun mahdollisimman pihisti. Muumimaailmassa tosin käymme vaikka se onkin kallista lystiä. Anoppi onneksi ostanut liput lapsille synttärilahjaksi. Kävimme muumimaailmassa pari vuotta sitten kun poikamme oli kolmen ja tyttö ihan vauva. Ihastuimme paikkaan ja nyt päätimme että mennään uudestaan, kun lapset ovat vielä pieniä.

Muuta tekemistä reissulle emme vielä ole juurikaan suunnitelleet, mutta eiköhän sitä jotain keksi. Neljä yötä olemme. Majoitus on jollain opistolla jonka nimeä en nyt muista, mutta siellä olimme viimeksikin ja se oli toimiva ratkaisu. Ja halpa. Aamupala ei kuulu hintaan, emmekä sitä kaipaakaan, kun lapset eivät sitä kuitenkaan paljoa syö. Helpommalla pääsee kun tekee itse.

Ajoreitti suunniteltiin jo pari iltaa sitten ja usean pysähdyksen taktiikalla mennään. Matka on meille jo lomaa ja lasten kanssa menee mukavammin kun pääsevät välillä jalottelemaan ja eväitä syömään.

Tänään ollaan pesty pyykkiä jotta huomenna voisi jo hyvissä ajoin pakkailla. Autonkin imuroin ja kävin pesemässä niin kelpaa ajella. Tehtiin vähän myös listaa mitä kaikkea mukaan otamme. Yritämme tosissamme ettei kaikki jäisi viime tippaan.

Jos jaksan ja muistan niin yritän kirjoitella välillä tänne miten reissumme onnistuu.

Ja on minulla muutakin asiaa. Eilen soitin yhteen työpaikkaan ihan vaan kysyäkseni olisiko syksylle sijaisuuksia tiedossa. Pyysivät käymään ja tänään kävin siellä. Ilmeisesti se olikin sitten työhaastattelu. Mikäs siinä. Tuntui että meni ihan hyvin. Lupasivat tiistaina soitella. Soittivat kuitenkin jo parin tunnin päästä. Sain töitä. Elokuussa saan aloittaa ja pidemmästä pätkästä olisi kyse tai jopa vakituisesta työstä. Ei haittaa.

Humppa Soi: Waltari - The Way


Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net