perjantaina, heinäkuuta 19, 2013

Valtion rautateillä

Viimeksi kirjoottelin erinäisissä paikoisa puhelimen avulla. Nyt taas kirjoittelen pohjanmaan junassa matkalla Tampereelle. Nääs.

Loma on mennyt mukavasti ja huipentumana ollut tietenkin Mikko Alatalo -musikaali Viitasaaren kesäteatterissa viikko sitten. Kaverini tuli Oulusta junalla Kokkolaan ja asemalta kun hänet hain niin laitettiin Mikko soimaan. Pieni ruokatauko kotosalla ja myöhemmin Viitasaaren legendaarisella scan burgerilla katkaisi hieman kuuntelua. Mutta onneksi musikaalissa soi Mikon musiikki. Se oli muutenkin hyvä. Eihän mestarin musiikkiin perustuva musikaali tosin voikaan epäonnistua.

Musikaalin jälkeen pyörähdimme Kärnässä ja jatkoimme ajelua ja Mikon kuuntelua. Haimme siskoni Kaustisilta ja hieman vielä innostuimme kätköilemään. Nyt iski deja vu että joko muuten kirjoitin tästä aiheesta. No ehkä kertaus nyt olkoon opintojen äitinä.

Sitten hyppy tämän viikon maanantaihin. Lähdimme vaimon, pojan ja anopin kanssa saareen mökille. Venematka sujui hyvin ja poika oli hassun näköinen pienissä pelastusliiveissään. Mökkeily oli kivaa. Saunomista ja syömistä. Eli sitä perusmeininkiä. Kun ilta saapui ja olimme lähtemässä niin nousikin tuuli. Poijun naru oli kiertyny kiinni veneen perään ja vaahtopäät vain yltyi, joten niinhän siinä kävi että yöksihän sitä jäätiin. Vähän jännättiin vaippojen riittävyyttä, mutta hyvin selvittiin. Aamulla sitten oli merikin rauhottunu ja poijun narukin irtosi helposti . Turvallisesti päästiin takaisin maihin.

Muuten viikko on mennyt sitten lähinnä kotosalla. Tänään sitten oli kesän toisen kohokohdan aika. Istuin nimittäin junaan ja menen ensiksi Tampereelle kaverini luokse ja siitä sitten huomenna katsomaan Iron Maidenia Helsinkiin. Kolmas kerta kyseisen bändin keikalle ja tällä kertaa kentälle. Spektaakkelia odotellessa.

Nyt alkaa näpyttely tympimään ja uppoudun loppu matkaksi viel Alatalon kuunteluun...

Humppa Soi: Mikko Alatalo - Aina nuori
Humpastalainattua: "Jos et elää voi kuin tahdot,  tahdot elää niin kuin voit. "

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net