sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2012

Hukkaseen menee...

Siis. Aivan hukkaan menee vapaapäivät, kun vaimo on töissä. Ei saa niin mitään tehtyä. Sitä vaan katselee elokuvia ja kuuntelee musiikka ja pelailee. Eikä se edes ole niin hauskaa, kuin luulis. Silloin kun on töissä niin toivoo, että olis vapaata ja vois vaan olla ja laiskotella. Ja sitten kun on vapaalla ja laiskottelee, niin ahistaa kun tuntuu että aika menee ihan hukkaan. Oikein ei ole koskaan. Olen maailman laiskin ihminen lähtemään mihinkään ja varsinkaan yksin.

Ärsyttää vuorotyöläily. Vuorot menee taas enemmän ristiin kuin laki sallii. Kuuden viikon työvuorolistoissa ei taida olla yhtään kokonaista päivää yhteistä vapaata. Siinä se kesä sitten on mennytkin. Onneksi kesäkuu oli molemmilla lomaa. Seuraavaa odotellessa. Jos menee niin kuin pitäisi niin se on sitten ensi vuoden heinäkuussa. Enää noin 11 kuukautta. Ei paha.

Ja vietävän ukkonenkin meni ohi miltei huomaamattani. Aamulla kun vaimo lähti töihin niin rytisi ja vähän salamoi, mutta kun minua väsytti niin nukahdin uudestaan ja kun heräsin niin aurinko jo paisteli. Haluan ukkosta. En niitä tuhoja ja ikäviä asioita mitä se aiheuttaa, mutta sitä mahtavuutta kun luonto näyttää voimiaan. Salamat, jyrinä, vesisade. Minä pidän niistä.

Humppa Soi: Thelonious Monk - Bemsha Swing

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net