tiistaina, tammikuuta 10, 2012

Ei ihan vielä aivan Yngwie Malmsteen...

Postista pätkähti se akustinen kitara. Tänään sitten kävin kirjastosta jonkun sortin kitaran soiton alkeet vihkosen lainaamassa. Hyvä opas, mutta huono oppija. Olen yrittänyt nyt soittaa yhdellä kielellä jotain harjoitusta ja sekin tuntuu vaikealta. No. Ei kiinan muuriakaan päivässä rakennettu. Ehkä kymmenen vuoden päästä osaan jo soittaa toistakin kieltä.

Eilen tein myös isomman sortin heräteostoksen. Ostin nimittäin kotiteatteripaketin. Sitä kasatessa huomasin taas miten hifi-ihminen olen. Kauan sain pähkäillä että miten ne johdot tulee ja minne mikäkin kauitin. No kai ne nyt jotenkin päin on kun ainakin leffakokemukset oli hienoja. Ja musiikinkuuntelu. Ai että kun kuulostaa ihan toiselta kuunnella musiikkia hyvillä vehkeillä, eikä jollain halvalla soittimella jota pitää lyödä että se suostuu pitämään levyn sisällä. Kyllä nyt Willen kelpaa. On uusia leluja ja vielä vapaapäivä. Huomenna menen yövuoroon. Vasta tein yhden ylimääräisen yön viikonloppuna. Saa nähdä miten menee rytmi sekaisin kun taas valvon.

Viikonloppuna sitten veljeni kihlajaisiin...

Humppa Soi: Euge Valovirta - Hellbilly

7 kommenttia:

Kitarat.info kirjoitti...

Minkä nimisen opuksen kävit lainaamassa? Kerään listaa omalle sivustolleni aloittelijoille sopivista kitaraoppaista ja jos se on hyvä ja voit suositella niin voisin lisätä listaan..

Wille kirjoitti...

Sellainen kuin Hal Leonard: Kitarakoulu Kirja 1.

Minulle ainakin ihan passeli näin kun hädin tuskin osaan pitää kitaraa oikein päin. :)

Tiina kirjoitti...

Mahtavaa noissa Hal Leonardin Kitarakoulu-kirjoissa on se, että niiden mukana saa cd-levyn, jonka kanssa voi harjoitella.

Wille kirjoitti...

Niinpä. Kuulee miten ne biisit oikeasti menis :)

Jensku kirjoitti...

What, onko Matti kihloissa!?!?! Kerro onnittelut munki puolesta :).

Wille kirjoitti...

On joo ja toukokuussa häät! Velipoika vähän laittanu ranttaliksi :)

Jensku kirjoitti...

No oho :)

generated by sloganizer.net