perjantaina, marraskuuta 25, 2011

Aviomiehen tilitystä

No ei tässä kummenpia tilityksiä ole. Avioliitto on lähtenyt käyntiin vallan mainiosti. Ei moittimista. Mutta näköjään tämä blogin pitäminen ei oikein enää suju. Jätetään tämä nyt kuitenkin vielä henkiin, jos sitä joskus palailisin tännekin.

Luontoblogikin on jäänyt päivityksiä vaille. Siihen yritän nyt keskittyä enemmän. Ja nyt kaverin kanssa on suunnitteilla aloittaa uusi musiikkiaiheinen blogi. Vähän  samaan tyyliin kuin oli muinoin meillä se missä kävimme jonkun äänestyksen mukaan parhaita suomibiisejä läpi. Se ikävä kyllä hiipui, eikä siihen ole innostusta jatkaa. Mutta nyt siis uutta kehiin. Näinköhän käy että sekin hiipuu, mutta mitäpä tuo haittaa. Kyllä nettiin turhuutta mahtuu.

Yksi ongelma kuitenkin on. Nimittäin haluamme laittaa facebookista linkin sinne ja nyt pelkäänkin että sieltä joku eksyy sitten tänne. En ehkä kuitenkaan halua, että kaikki ystävät ja sukulaiset tätäkään lukevat, vaikka ei täällä mitään kovin salaista ja intiimiä olekaan. Ääh. Ehkä annan asian vain olla ja jos joku tänne eksyy sieltä kautta niin eksyköön.

Mutta siis nyt palaan suunnittelemaan sitä uutta blogia.

Humppa Soi: Aknestik: Kartta kalsareihin
Humpastalainattu: "Mä mistä löytäisin kartan sun kalsareihin ja tien myös sun sydämeen."


2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Oon kyllä tosi pettynyt siitä aiemman blogin hiipumisesta.

Mutta älä luo sitä uutta blogia näillä samoilla bloggerin tunnareilla, jos et halua sieltä liikennettä tänne. Ainakin se vaikeuttaa huomattavasti jäljittämistä. :)

Wille kirjoitti...

Loin jo samoilla. Ei kai täällä mitään sellaista ole mikä ei päivänvaloa kestäisi :)

generated by sloganizer.net