torstaina, toukokuuta 26, 2011

Tappavaa tasaisuutta

Turhauttaa. Tympäsee.

Töitä, arkea, vapaapäiviäkin siinä sivussa.

Ei kiinnosta. Ei oikein mikään.

No joo.

Töissä on ihan mukavaa. Työkaverit on kivoja. Työvuorot kulkevat mukavasti. Aina tietenkin tympäsee lähteä töihin, mutta se helpottaa heti kun pääsee työpaikan ovesta sisälle.

Parisuhteessammekaan (pitkä sana muuten) ei valittamista. Hyvin tulemme toimeen ja edelleen höpöttelemme paljon ja nauramme paljon.

Musiikista pidän edelleen kovasti ja levyjä ostelen paljon.

Yksi seikka kuitenkin vaivaa.

Nimittäin. Karuuden puute.

Minulla ei ole täällä Kokkolassa ketään sellaista kaveria, jonka kanssa tekisin mitään karua. Tiedättekö, sellaista Kärnä-karua. Kaipaan sellaista. Ääh... Kai minulla on vain ikävä kavereitani. Ympäri Suomen ovat hajaantuneet ja tulee nähtyä aivan liian harvoin.

Blogin hengissä kituuttelukin taitaa olla turhaa.

Humppa Soi: Axxis - Fire & Ice

2 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Sympatiseeraan ja komppaan. Viime aikoina jotenkin mikään ei ole jaksanut kunnolla innostaa. Kaikki tuntuu mälsältä ja väsyttävältä. Ehkä se on ollut tätä loman puutetta. Onneksi tänään pääsee viikoksi irtautumaan kaikesta.

Läheisten kavereiden puute on välillä tosiasia, vaikka paras ystäväni onkin mieheni. Kaipaan välillä tyttöhöpöttelyä. Paras kaveri on liian kaukana ja moni Kuopion kaveri hajaantui myös ympäri Suomea.

Totesin eilen, kun naurettiin miehen kanssa mm. mahtaville Eläkeläisten biiseille vedet silmissä, että miksi sitä ei useammin tee jotain muuta kuin istu töiden ja salin jälkeen telkan eteen ja jämähdä siihen. Tällainenkin pieni uudistus piristää välillä. Keksikää jotain hauskaa morsiosi kanssa. Kokeilkaa karuilua yhdessä. Voisiko se onnistua? :)

Wille kirjoitti...

Niinpä.

Morsion kanssa toki "karuillaan" ja nauretaan välillä aivan vääränä jollekin aivan hölmölle asialla. Mutta tietenkään se ei ole sama asia. Vaikka rakkaani onkin samalla myös paras ystäväni.

Loman tarpeessa olen myös. Myönnän. Pitäisi päästä johonkin pois näistä samoista maisemista. Onneksi kesällä pääsee mökille ja kotiseudulle savusaunaan.

generated by sloganizer.net