tiistaina, toukokuuta 03, 2011

Odotus palkitaan

Tänään on se päivä. Päivä jota on odotettu enemmän kuin nousevaa kuuta. Tiedätte varmasti mitä tarkoitan, mutta kerrataan vielä.

Tämän päivän juuret alkavat jo kuudenkymmenen vuoden takaa. Tarkalleen 1.5.1951. Silloin Kuivaniemessä syntyi lapsi, joka tulee mullistamaan koko maailman. Lapsuutensa tämä poika vietti maalaispoikana Kiimingissä. Ratkaisevinta kuitenkin oli kun tämä nero muutti opiskelemaan Tampereelle ja tutustui kahteen muuhun nuoreen mieheen. Siitä alkoi tämän silloin vielä hiomattoman timantin musiikkiura. Loppu onkin sitten legendaa. Lasten lauluja, kotiseutulauluja, herkkiä lauluja, vakavia lauluja, hauskoja lauluja, kantaaottavia lauluja, poppia, rokkia, iskelmää, kantria, Syksyn sävel -voittoja, yli 600 levytettyä biisiä, yli 40 levyä, useita kiertueita, tv-juontajuutta, kansan laulattamista Tammerkosken sillalla, sanoittajapalkintoja, kansanedustajana nyt jo kolmatta kautta...

Mutta miten tämä siis liittyy tähän päivään. No kun tämä mestari täytti pari päivää sitten kuusikymmentä vuotta niin oli jo korkea aika järjestää juhlakonsertti miehen kunniaksi. Tänään klo 19.00 minä ja monet muut istuvat Tamperetalon penkeille nauttimaan musiikista jonka takana on mies vailla virheitä.

Hail To The Alatalo!

Humppa Soi: Mikko Alatalo: Kohta on kivaa
Humpastalainattua: "Kohta on kivaa, ilta on onnen odotusta tulvillaan."

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net