keskiviikkona, syyskuuta 22, 2010

Työtön, flunssainen ja laiskiainen

Viime viikon oli töissä ja tämä viikko taasen on kulunut flunssan parissa. Kuume ei ole noussut, mutta kurkku on ollut kipeä ja samoin lihakset (ne vähäiset mitä minulta muka löytyy). En ole jaksanut miettiä työasioita ollenkaan. Työkkärissä pitäisi käydä ja sitä ennen pitäisi saa työtodistus kesältä. Ei jaksa murehtia.

Jotakin kuitenkin olen saanut aikaan. Soitin kirkkoherranvirastoon ja nyt on kirkko varattu. Vuoden päästä olisi häät. Kaarlelan kirkossa. Vähän alkoi jännittämään kun se on nyt lyöty lukkoon. Sitähän ollaan oikeasti menossa naimisiin.

Tuleekohan tästä hääblogi?

Humppa Soi: Viikate: Mintun ja Vernerin häävalssi
Humpastalainattua: "En muista mik' orsi on, valoa morsion sisään kun saa hengittää"

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Joo, hääblogi!

Etukäteen ei kai saa onnitella, joten en sitten.

Naily kirjoitti...

Siitä se lähtee, kun kirkko on jo varattu. :) Oletteko miettineet jo häiden kokoa eli tuleeko isot vai pienet häät?

Hemmetin flunssa, kun sitä on taas liikkeellä. Toivottavasti paranet pian kokonaan! Valuin eilisillan sohvalla ihmeoireissa. Edelleen särkee niveliä, mutta yritän psyykata itseäni pysymään terveenä, kun Tallinnan reissu koputtelee jo ovella.

Wille kirjoitti...

Tiina: En edes tiedä mitä hääblogit pitää sisällään :

Tincali: Kyllä veikkaan että ihan hyvän kokoiset häät tulee. Molemmilla on sukua sen verran ja emme halua kyllä alkaa kauhesti karsimaan ketä kutsua ja ketä ei. Nythän monet pitää enemmän sellaiset kaverihäät mutta kyllä meidän mielestä häihin kuuluu myös sukulaiset.

Paranemisia sulle sinne flunssan kouriin. Ja mahtavaa reissua :) Minä näin viime yönä unta että olimme Islannissa (siis minä ja kihlattuni). Tympäsi herätä. Islantiin täytyy kyllä joskus päästä.

Tiina kirjoitti...

En minkäään, mutta sittenhän se selviäisi.

Tiina kirjoitti...

En minäkään, siis.

Naily kirjoitti...

Eivätköhän hääblogit pidä sisällään kaikenlaista suunnitteluun liittyvää. Jos siis kerrot täällä miten järjestelyt edistyvät, niin osittain varmaan hääblogia pidät. Itse kerroin aina mitä on saatu jo tehtyä ja mitä vielä on tekemättä. Tosin meillä suunnittelua oli paljon vähemmän, kun oli niin pienet häät. Kyllä siitäkin melko jännityksen silti sai aikaiseksi. :D

generated by sloganizer.net