tiistaina, syyskuuta 07, 2010

Työn ohella työttömyys jatkuu

Kaksi päivää sain olla töissä samassa tutussa palvelutalossa, kun siellä yksi työntekijöistä oli sairaana. Hakemastani työpaikasta ei ole kuulunut vieläkään mitään. Aamulla laitoin sähköpostia ja kyselin että milloin päättävät kenet valitsevat. Todennäköisesti vastaavat kohta että ovat jo saaneet paikan täytettyä. Työkkärissä pitäisi tänään käydä. Ei kiinnosta yhtään. Sieltä sitten soittelevat hanttihommiin vähän väliä. Huh huh. Olisipa vakituinen työ. Tai edes auto niin voisi kysellä vähän ympäri Kokkolaa työpaikkoja. Eipä oikein uskalla vaan autolainaa ottaa kun ei ole töistä tietoa. No eiköhän se tästä jotenkin selviä. Ihan lepposaa olla työttömänäkin vaikka ajan mittaa tätä menoa loppuu kyllä rahat kesken.

Muuta elämääni ei tällä hetkellä erityisemmin kuulukaan.

Humppa Soi: Alestorm - Keelhauled

2 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Toivottavasti saisit pian töitä. Työttömyys ei ole hauskaa, vaikkakin alkuaikana ajattelee, että teenpä nyt kaikkea mihin ei ennen ollut aikaa. Itsellä meinasi mökkihöperyys iskeä loppuaikana ja tuppaa se rahapulakin iskemään. Kannattaa katsella vaikka jotain pieniäkin lisäkoulutuksia, jos ei ala heti jotain kuulumaan.

Minulla pitäisi olla vielä vuosi aikaa tässä paikassa, mutta senpä jälkeen ei ole jatkosta tietoa. Tämä on tosin ollut luksusta siihen verrattuna, että edelliset sopimukset olivat 1-3kk pituisia eli ei voinut oikein suunnitella mitään, kun ei tiennyt jatkuvatko hommat vai eivät. Nytkin iso pomo palautti maanpinnalle ja kysyi, että mitäs olet tämän jälkeen ajatellut tehdä. "No, vähän toivoin, että jotain löytyisi vielä täältä..." Kylläpä on mukava kuulla tuollaista. Eihän se auta kuin katsella jo hommia, vaikka niitä valitettavan vähän on täällä tarjolla. :/

Wille kirjoitti...

Joo ei varmasti ole pidemmän päälle hauskaa. Onneksi tällä alalla kuitenkin pitäisi olla hyvin töitä ja sekin auttaa kun olen mies.

Tsemppiä sullekkin että joskus vakipaikka jostain lohkeais :)

generated by sloganizer.net