sunnuntaina, kesäkuuta 20, 2010

Utopiaa se olikin

Kissa lähti iltapäivällä. Kissa palaa yömyöhällä. Enkä puhu nyt sellaisesta kivasta roihusta minkä tulitikuilla saa aikaan. Puhun palaamisesta.

Valoitetaan hiukan tarkemmin tätä asiaa.

Iltapäivällä tätini tuli hakemaan tyttökaverini kissaa tarkoituksena saada kissa maaseudulle nauttimaan elämästä. Kissa ei paljon edes laittanut vastaan ja matkankin oli nukkunut nätisti ja välillä katsellut kiltisti maisemia. Huokaisimme rakkaani kanssa helpotuksesta kun vihdoin pääsimme katista eroon. Ei siinä, kiva kissa se on. Kiltti ja ihmisrakas. Liiankin. Ja sitten se karvan määrä ja yölliset ovenraapimiset sekä hiusten syömiset. Ja kyllähän kissan kuuluu elää maalla tai ainakin niin että pääsee välillä ulos.

No ilta meni mukavasti. Saunan lämmitimme ja rakkaani paistoi erittäin hyviä sämpylöitä. Vaikka vähän ikävä kirpaisikin kun katti oli poissa niin nautimme elämästä ilman sitä. Sitten. Yksi puhelinsoitto. Tätini soitti että kissa ei ollut tykännyt toisista kissoista ja oli ottanut oikein kunnolla kuulemma yhteen ja tätinikin kimppuun käynyt. Joten he tulivat siellä siihen päätökseen että palauttavat kissan samantien. Eivät halua edes kokeilla paria päivää jos rauhoittuisi. Rasittaa. Emme halua sitä takaisin. Mutta ei auta. Pakko mikä pakko. Jos meinaa sukulaisiin välit pitää. Ja minä meinaan.

Joten kissa elelee vielä täällä kunnes keksimme minne saisimme sen lahjoitettua. Jos joku siis haluaa vajaa kolmevuotiaan leikatun ihmisrakkaan kollikissan niin ilmoittakaa minulle.

Ja huomenna töihin. Iltaan. Ja pari viikkoa mennään typerillä päivän vapailla. Juhannuskin töissä.

Humppa Soi: Axxis: She Got Nine Lifes
Humpastalainattua:
"She got a bad - sad - history
A really sick life wrapped in mystery"

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

En nyt sano tähän mitään, mutta katson sillä tavalla hiukan paheksuvasti kulmaani kohottaen, josta voi tulkita, että pakkoko se on eläin ottaa, jos siitä ei pysty/halua huolehtia.

Wille kirjoitti...

Kohottele vaan kulmia. Kissa kaipaa silti uutta kotia.

Anonyymi kirjoitti...

Good fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.

Wille kirjoitti...

Hmm. Interesting :)

generated by sloganizer.net