maanantaina, helmikuuta 01, 2010

Miksei humppa Oslossa soi?

Perjantaina menin linja-autolla Vaasaan veljeni luokse. Siellä saunoimme, söimme makkaraa ja pelailimme lautapelejä. Ilta sujui rattoisasti.

Lauantaina heti aamusta starttasimme Opelin kohti Tamperetta. Minä jäin sinne serkkuni luokse ja veljeni suunnisti Helsinkiin katsomaan Stryperia. Kävimme serkun kanssa syömässä Grincos Locosissa ja sen jälkeen kävimme vielä elokuvissa katsomassa Avatarin. Olihan se vähän erilaista katsoa kolmedeenä elokuvaa. Ei mitenkään erikoinen kyllä ollut itse elokuva vaikka kaunis olikin. Näimmepä kaupungilla Anninkin jolle tarjosin ruusuja jotka ostin polttariporukalta. Ei huolinut ruusuja hän. Siellä ne ruusut nyt odottavat Finnkinon miesten vessassa.

Illalla katsoimme serkun ja kaverini kanssa euroviisujen suomen karsintaa. Suuri suru siitä sydämeen jäi kun Eläkeläiset eivät Osloon päässeetkään. Omistankin seuraavan runon Eläkeläisille:

Vääryys

Ei humppa mahtava nyt Oslossa soi.
Ei humppakansa onnesta karkeloi.

Oliko humppa Suomen kansalle liikaa?
Turskan sijasta syömme nyt siikaa.

Suru on suuri, itku mielen täyttää.
Täytyy nyt surupukua käyttää.

Jään kyyneliin, kovin katkeriin.

Näihin surullisiin tunnelmiin on hyvä lopettaa kirjoittaminen ja olla hetki aivan hiljaa.


Humppa Soi: Amorphis: House of Sleep
Humpastalainattua:
"You don't know nothing yet
About the dreams I have"

3 kommenttia:

Thundercat kirjoitti...

:(

Naily kirjoitti...

Kyllä oli pettymys, kun Eläkeläiset ei Viisuihin päässeet. :( Äänestin karsinnoissa ja finaalissa, mutta eipä saaneet kuin 20% äänistä. Monet ovat tuntuneet suhtautuvan kovinkin vihamielisesti bändiin ja ajatelleet, että mennään Suomen maine pilaamaan. Miksei kerrankin saisi kokeilla jotain erilaista? Toimihan Lordikin, vaikka aluksi siihen ei kukaan uskonut.

No voittomahdollisuudet olisivat oikeasti voineet olla pienet, mutta onneksi saatiin tämänkinmoinen huumoripläjäys. Minä viihdyin. :D

Wille kirjoitti...

Niinpä. Voi kyllä toisaalta olla kiitollinen siitä että edes tuon verran pääsi Eläkeläiset näyttämään humppataitojaan suomen kansalle ja aika paljon ovat nyt mediassa muutenkin olleet.

generated by sloganizer.net