torstaina, helmikuuta 04, 2010

Michael Downhouse

Koulu on tältä viikolta ohi ja viikonloppu olisi edessä. Tänään pidin koulussa esitelmän aiheesta yksinäisyys ja siitä sitten keskustelu lopulta johti siihen että puhuttiin second lifessä pettämisestä. Muutenkin oli todella mukava koulupäivä tänään. Meillä on siitä hyvä luokka että syntyy paljon keskustelua johon vielä kaikki osallistuvat. Aika menee nopsasti ja tuntuu että jotain jää mieleenkin.

Eilen sattui kirjastossa hieno löytö. Ihan muina miehinä tai no oikeastaan ihan omana itsenäni kävelin levyosastolle ja katsoin mitä siellä olisi. Ja kas löysin yhden paikallisen bändin levyjä vinon rivin. Katsastin huvikseni yhden levyn biisilistaa ja sitten se iski silmiini. Kappale nimeltä "Tahdon olla Alatalo". WAU! Levy oli pakko lainata ja nyt kun olen sen biisin kuunnellut niin täytyy sanoa että kyllä sitä jotkut ymmärtää vielä ylistää niitä oikeita musiikin legendoja. Liikutuin.

Ja sitten tänään. Toinen hieno hetki Alataloon liittyen. Kävin kirpputorilla aamutuimaan. Kirpputorilla josta on tullut jo kantakirpparini. Siellä sitten tutkailin hyllyjä ja löytyipä sieltä yksi mielenkiintoinen levykin. Riemu -levy-yhtiön kokoelmalevy jolla oli mm. Mana Manaa ja Kuolleita Intiaaneja. Ja hinta oli vain 2 euroa. Pakko-ostos siis minulle. Kassalla myyjä sitten tokaisi seuraavat sanat jotka menivät suoraan sydämeeni: "Melkein yhtä hyvää kuin Mikko Alatalo." Meinasin mykistyä. Myyjä ilmeisesti on oppinut tuntemaan minua sen verran että tykkään Mikko Alatalosta. Toki olen Alataloa useasti sielä ostanut mutta en olisi uskonut että myyjä sen olisi muistanut.

Huomenna olisi pakko vähän tehdä opinnäytetyötä.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net