keskiviikkona, tammikuuta 13, 2010

Jos kävis elokuvissa...

No tulipa lähdettyä hetken mielijohteesta elokuviin. Pitäähän sitä mennä kun halvalla pääsee. Maksoi opiskelijoille vain 5 euroa. Elokuva ei ihan viiden tähden elokuva kuitenkaan ollut. Elokuva oli nimeltään Jos rakastat ja se on suomalainen musikaali. Odotukset eivät olleet korkealla. Mielenkiinnolla kyllä katsoin miten suomalaisilta musikaali taittuu. Vähän se oli kyllä tökerö ja karu. Ei mikään kovin hyvä. Kyllä sen kuitenkin katsoi. Ja kun kesken elokuvan äänet alkoivat reistailemaan niin muistuipa mieleen ajat kun kävin kotipaikkakuntani elokuvateatterissa. Siellä ei välillä päästy ollenkaan näkemään itse elokuvaa.

Tänään koulussa meinasi iskeä hätä kun puhuttiin taas opinnäytetyöstä. Alkoi tuntumaan ettei sitä millään saa tehtyä kun on niin laiska ihminen. No ehkä se siitä jotenkin.

Tänään posti yllätti minut myös positiivisesti. Sieltä tulla tupsahti ilmoitus palkanmaksusta ja saan sitä nyt perjantaina huomattavasti enemmän kuin olin osannut varovasti odottaa. Kannatti olla uudenvuoden pyhiä töissä. Voi olla että kunhan rahat tilille saan niin lähtee muutama levytilaus tulemaan Kokkolaa kohti. Ja Wille hymyilee :)

Humppa Soi: Ruoska: Vankilani
Humpastalainattua: "Minä olen sinun, sinä olet minun, vankilani"
Humppatäsmennys: Kappale vain sattuu soimaan soittimesta ja pidän siitä. Sanoitukset eivät sovi omaan elämääni jos joku sitä mietiskelee.

2 kommenttia:

Thundercat kirjoitti...

Sen Jos rakastat elokuvan mainos on rasittava. Vihaan Tik takin heilutaan biisiä ja se rupee aina soimaan päässä kun näkee ton mainoksen. Ei kyllä vaikuta sellaiselta elokuvalta mistä tykkäisin joten tuskinpa tulen katsomaan. Vaikka Neil Hardwick onkin ohjaajana

Wille kirjoitti...

Niin on. Neil on ohjaajana...

Näin äkkiseltään ajateltuna en oikein uskoisikaan että hirveästi leffasta pitäisit. Ainakaan sen perusteella mitä minä leffamakuasi tunnen.

generated by sloganizer.net