perjantaina, lokakuuta 30, 2009

Huomenta...

Peittoni peitteli minut hyvin. Tyynyni taas ei ole pitkään aikaan toiminut kyyneleideni kuivaajana. Ulkona satoi hieman lunta hetki sitten ja kieltämättä lumi saa kaiken näyttämään ehkä hitusen vanhalta.

Parturikampaamo Lissu ei ole hiuksiani leikannut. Sen homman hoisi (toivottavasti) tuleva anoppini viikko sitten. Ennen kuin häntä voin virallisesti anopiksi kutsua täytyisi seisahtaa kultasepän liikkeen eteen. No sen aika ei ole vielä kuitenkaan. Ja aasinsillan johdattama ilmoitan että huomenna on kihlajaiset (ei meidän) ja sinne pitäisi löytää tänään jotain päällepantavaa.

Show vaan jatkaa kulkuaan. Harjoitteluni on nyt ohi ja se meni hyvin. Sain arvosanaksi kolmosen. (Asteikko on 1-3)

Nyt on alkanut syysloma ja suunnitelmissa olisi lähteä sinne missä nauraa saa. Kotipuoleen karjalanpiirakoita maistelemaan, Ouluun ihan muuten vaan ja Tampereelle Dreamtalea ja Stratovariusta katsomaan.

Kestän siis täällä hyvin ja toivottavasti palaan pian takaisin.

Hyvää syksyä kaikille!

Humppa Soi: Jorma Kääriäinen & Riku Niemi Orchestra: Autiotalo
Humpastalainattua: "Sä naurat ja sun naurus tukkii koko tien"

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa miten hyvin sulla koulu on menny!!! Oon niiiiin ilonen!

-S-

Naily kirjoitti...

Eikös sanakirjaan päässyt uutena sanana avoppi (tai sitä ainakin ehdotettiin), joka tarkoittaa avopuolison äitiä. :) Ette tosin taida vielä asua yhdessä?

Paljonkos sulla niitä musatallenteita sitten oli? Meinasin veikata, mutta iski ajatuksen puutteella. :D Varmaan kuitenkin satoja jos ei jopa tuhanteen ylletä ahkeruuden perusteella. Mullakin niitä oli kuitenkin parisen sataa ennen kuin iski opiskeluaika ja rahapula, jolloin jouduin monesta luopumaan. Puolisko taas suosii enemmän digimuotoa, kun levyt ovat "tiellä". :p

Wille kirjoitti...

S: Kiitos.

Tiia: Joo. Emme asu yhdessä joten avoppikaan ei taida käydä. Ja musatallenteista lisää seuraavassa tekstissä.

generated by sloganizer.net