perjantaina, elokuuta 11, 2006

Ukkomiehiä ja poikamiehiä

Jyväskylän reissu heitetty. Pahaksi onneksi en tavannut kuin toisen ukkomiehistä, toisella oli nimittäin taas vaihteeksi jotkut pelit kesken. Lisämausteen reissuun toi kumminkin kun törmäsin kaupungilla Herra Erotiikkaan. Hänelläkin näytti olevan nainen kainalossa, joten kyllä meitä ukkomiehiäkin alkaa löytymään.

Reissu onnistui muutenkin yllättävän hyvin. Menomatkalla ei eksytty ollenkaan. Pois lähtö olikin sitten toinen juttu. Ei nyt voi sanoa että eksyimme. Ajoimme vain hieman eri reittiä pois. Onpahan nyt tullut käytyä Laukaassakin.

Tapasin myös arkkiviholliseni Kroonisten Poikamiesten puheenjohtajan ja hänen veljensä joka voi myös olla tuleva Krooninen Poikamies. Minä tosin vähän epäilen sitä. Sillä vähän tuppaa olemaan taipumuksena tuo naisten iskeminen. Milloin pitää käydä katsomassa miesten pesäpalloa, milloin hakea vaatteita postilaatikosta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai ei eksytty??? Kukas se sano että ei oo ikinä ennen ajanu siellä päin?? En kyllä enää ikinä lähe sun kanssa kyyjärveä kauemmaks...ainakaan ilman kunnon kuskia

Wille kirjoitti...

Kukahan se oli taas kartanlukijana. Kuten myös Tampereella ja Joensuussa.

generated by sloganizer.net