keskiviikkona, elokuuta 09, 2006

Oho naisia liikkeellä


On se hienoa kun naisetkin osaavat löytää tiensä näille blogeille. Minun blogillehan se tuo vain mukavaa piristystä, mutta että Kroonisten Poikamiestenkin blogille. Ai ai ai. Mitähän puheenjohtaja tästä tuumaa. Laittakaa naiset vaan jatkossakin kommenttia poikamiehille, niin eivät pojat saa olla netissäkään rauhassa naisilta.

Huomenna on merkittävä päivä näin senaattorin asemasta. Tapaan nimittäin Jyväskylässä kaksi senaattoria. Saa nähdä saanko houkuteltua heidätkin blogilleni.

Täytyypä tässä vielä moittia Mannista. Tiesittekö poikamiehet, että Manninen on viettänyt kotonaan kiihkeän yön naisen kanssa, siitä on vieläpä kuvamateriaalia. Olin itse vielä todistamassa tapahtumaa. Että kyllä se Manninenkin on vaarassa tippua.
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai jai. Nyt kyllä tuli paha mustamaalaus manniselle-
senaattori on viekas kettu, yrittää käyttää kaikki keinot hyväksi, jopa elokuvat ja karu productions saastuu tässä likaisessa pelissä....Veristä on....
Onneksi yö oli yhtä kiihkeä kuin varpaankynsi.

AC/DC kirjoitti...

Wille yrittää näköjään suolata mannista ulos kroonisista poikamiehistä.
Tuo ei kyllä tule onnistumaan!

Wille kirjoitti...

Niin ja ens viikolla se mannisen lurjus aikoo viedä Kärnään naisen. Muka "elokuvaa" tekemään. Onneksi olen itsekin taas paikan päällä katsomassa tilanteen kehittymistä, niin voi tulla blogille taas jutun tynkää.

manninen kirjoitti...

Älkää pelätkö kuomat. En ole yhtä selkärangaton kuin Wille, osaan pitää varani kuin varaani.

generated by sloganizer.net