perjantaina, tammikuuta 12, 2024

(Temporary Backup) Nostalgiaa luvassa…

Klo 13.20
Saa nähdä kerkeänkö tätä kirjoittamaan ennen kuin pitää lähteä hakemaan lapsia koulusta ja erästä viikonlopun nostalgiaan vahvasti kuuluvaa henkilöä juna-asemalta.

Mitäkö on siis luvassa? No kaikkihan alkaa tai jatkuu tai miten sen ottaa niin vuoden 2019 joulukuusta. Silloin perustin whatsappiin ryhmän entisille kroonisille poikamiehille eli nuoruuteni kavereille. Muutamia viestejä silloin vaiheltiin ja mietittiin että ois kiva nähdä pitkästä aikaa porukalla. No sehän sitten jäi ja nyt neljä vuotta myöhemmin eli viime marraskuussa palasimme uudelleen saman asian äärelle. Ja tällä kertaa löimme lukkoon että tammikuussa nähdään.

No nyt on tammikuu ja huomenna olisi tarkoitus mennä Karstulaan viikonlopuksi vanhojen kavereiden kanssa nostalgisoimaan. Luultavasti siis saunomme ja heitämme kylän lenkkiä. Jännä nähdä onko mikään muuttunut. Siitähän tulee kuitenkin jo 20 vuotta kun lukiosta kirjoitin ja siihen aikaan eniten kavereiden kanssa hengailtiin ja tehtiin kaikkea hölmöä. Tai pitää varmaan sanoa että karua, koska niinhän me sitä selvinpäin sekoilua kutsuimme. Nyt taidankin olla siitä porukasta ainoa joka edelleenkään ei ole juonut itseään päihtyneeksi. 

Klo 0:32
Ja en kerennyt… julkaisen tämän nyt kuitenkin näin hieman myöhässä. 





Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net