perjantaina, maaliskuuta 20, 2015

Loppusuora häämöttää

Vapaa päivä vierähti mukavasti. Aamupäivästä kävimme ulkoilemassa ja iltapäivästä kaupungilla. Kyllä se on tullut todettua moneen kertaan, että pojan kanssa pääsee kaikista helpoimmalla kun lähtee jonnekin. On se vaan aina yhtä hämmästyttävää nähdä miten tuollaisen pienen pojan maailmassa onkin paljon ihmeteltävää. Ja miten äkkiä aika menee. Kohta poika on jo kaksi vuotta.

Huomenna iltavuoroon. Sitten kolme aamuvuoroa ja päälle kaksi yövuoroa niin olis homma pulkassa tuolla paikassa. Ainakin tosiaan sinne syksyyn asti. On se vaan hassua. Vaikka muutokset kyllä hirvittää kovasti niin kyllä ne vaan kannattaa. Ehkä siksi pidän vuorotyöstäkin. Ei tule arjesta liian rutiininomaista, kun vuorot ja vapaapäivät vaihtelee.

Ja viikon päästä tähän aikaan luultavasti kuuntelen Nightwishin uusinta levyä. Sitä on taas odotettu ja muutakin mukavaa odotettavaa Nightwish-rintamalta on. Kesäkuussa Nightwish-risteily ja heinäkuussa Ratinalla keikka, jossa lämppärinäkin kovia nimiä, Sonata Arctica ja Children of Bodom. Eli odotettavaa on ja niin pitääkin. Vaikka odottavan aika on pitkä niin sen voimalla jaksaa arkiset aherrukset.

Humppa Soi: Ei vielä mitään, mutta kohta saatan laittaa Waltaria soimaan.

Elämässäopittua: Pienen pojan elämä on ihmeitä täynnä.

Pojan suusta: "Tuut-tuut, tuut-tuut, kakki tuut-tuut."
Suomennos:"Juna, juna, kaikki junat." (Poika ihmettelee junien määrää, kun ajamme juna-aseman ohitse.)

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net