keskiviikkona, joulukuuta 15, 2010

Ja välillä muuta kuin luukkuja...

Kerrotaanpas nyt minun epäonnisesta mutta hauskasta viikonlopusta.

Alunperin minun piti mennä käymään Tampereella tiistaina 14.12 ja samalla nauttia Helloweenista ja Stratovariuksesta. Mutta tämä meni mönkään kun kaverini ei saanutkaan lippuja hommattua. Päätin kuitenkin käydä Tampereella ja kun kuulin että entinen luokkani järjestää pikkujoulut lauantaina niin ajattelin lyödä kärpäsiä samalla iskulla ja mennä silloin Tampereelle.

Perjantaina sitten lähdin töiden jälkeen juna-asemalle. Olin tarkastanut hyvissä ajoin että juna lähtee viideltä. Olin jo varttia vaille asemalla lippua ostamassa, mutta eihän se niin helposti käynytkään. Juna oli täynnä. Joten ei muuta kuin odottaa tunti seuraavaa. Ei siinä mitään.

Kun kolmen tunnin junassa istumisen jälkeen pääsin perille ja tapasin kaverini, niin hän kertoi että pikkujoulut on peruttu. Yhdelle jos toiselle oli tullut esteitä. Ei siinä mitään.

Niin ja tosiaan. Junassa laitoin serkulleni viestiä olisiko hän Tampereella. No eipä ollut. Ei siinä mitään.

Perjantai-ilta meni ihan mukavasti kaverin kanssa oleskellessa ja Rock Bandia pelatessa. Katsoimmepa siinä sivussa Fargonkin. On se vaan hieno elokuva.

Lauantaina lähdimme kaupungille ja päätimme mennä jalan. Syömässä kävimme Evinissä. Ehkä maailman parhaassa kebab-pitseriassa. Kaupungilta mukaani tarttui seitsemän levyä kun pyörähdimme Epesissä. Ja näimme yhden luokkakaverinkin ohimennen kun hän oli myyjänä Koskikeskuksessa. Pois kävely keskustasta olikin sitten kovempi juttu. Jalat meinasivat käydä vähän raskaiksi kun äkkiseltään tuli käveltyä niin paljon. Arvioilta varmaan 12 kilometriä. Ei siinä mitään.

Niin ja tarkoituksenamme oli myös ostaa Kummelin DVD-boksi jotta ilta sujuisi rattoisammin, mutta emme sitten löytäneet sitä. Ei siinä mitään.

Ilta kului kuitenkin hyvin ruotsalaisen vampyyrielokuvan parissa. Frostbiten. Oli karu.

Ja sunnuntaiaamuna huomasin sitten naamakirjasta että osa entisistä luokkalaisista oli kuitenkin lähteneet yksille, ja olivat pyytäneet meitäkin mukaan. Vähän oli jo myöhäistä. Ei siinä mitään.

Elokuvissa kävimme sunnuntaina katsomassa Macheten ja se osottautui erittäin hyväksi valinnaksi. Viihdytti minua suunnattomasti. Sieltä sitten suoraan juna-asemalle ja kas juna onkin pari tuntia myöhässä. No orotteluksihan se taas meni. Ei siinä mitään.

Vihdoin kun pääsin junaan niin aluksi ajattelin että onpas ihanan lämmintä. Mutta totuus paljastui pian. Ihmiset ravasivat edestakaisin vaunujen väliä ja aina pääsi kylmää ilmaa sisään vaunuun ja minä meinasin paleltua. Ei siinäkään mitään.

Lopulta kuitenkin pääsin turvallisesti Kokkolaan ja maanantaiaamuna töihin. Ja heti perään pari vapaata ja olen saanut ostettua joululahjat jo melkeinpä kaikille.

Humppa Soi: Helloween: Who is Mr Madman?

Ja humpan kysymykseen vastaisin että Perfect Gentleman.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net