perjantaina, toukokuuta 14, 2010

Anna vettä kuihtuneelle blogille

Blogini tuntuu kuivuvan kasaan. Kohta se on vain pieni kuiva koppura blogimaailman rehevässä puutarhassa. Jotenkin ei mukamas aikaa vaan tahdo löytyä tai riittävän tänne asti. Päivät ne vaan menee läpi korvien sunnuntait, maanantait, tiistait jne.

Koulu on loppusuoralla. Viimeinen koe takana ja opettaja lupasi että kaikki sen kyllä läpi pääsivät. Opinnäytetyö takana, ainoastaan toiminnallinen osuus siitä jäljellä ensi maanantaina. Pidämme rentoutushetken luokalle. Suoraan kopioimme siis ohjeet jostain ja hutasemme pois. Kaikki koulutehtävät on tehty. Harjoittelut takana.

Viikonloppuna pariksi vuoroksi töihin. Lauantaina ilta ja sunnuntaina aamu. Vähän jännittää kun siitä on melkein puoli vuotta kun siellä viimeksi töitä tein. Mutta eiköhän ne äkkiä mieleen muistu. Kesäksi aina syyskuuhun asti olisi siellä töitä tehtäväksi. Pari viikkoa pidän kuitenkin lomaa ennen töiden alkua.

Valmistujaisiakin olisi vaikka muille jakaa tai no ei nyt ihan niin paljon. Kahdet vain. Ensiksi täällä tyttöystäväni valmistujaisjuhlat ja sitten kotopuolessa minun. Ja siinä välissä pitäisi yksi muuttokuormakin hoitaa. Ei minun, vaikka tekisi jo mieli muuttaa.

Rahattomuus piinaa vieläkin vähän mutta eiköhän se siitä. Jos tänään vaikka antaisi itselleen luvan kympillä ostaa jotain kivaa kirpparilta tai muualta.

Tällaista täällä.

Kiitos.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net