perjantaina, joulukuuta 11, 2009

11. Luukku

Postissa napsahti veljelleni joululahja ja synttärilahja sekä itselleni Dead Zone sarjan ensimmäinen tuotantokausi. En tiedä sarjasta mitään mutta piti hankkia se koska se perustuu Stephen Kingin tarinaan. Tiedän että se on hölmö harrastus keräillä Stephen Kingin kirjoitelmiin perustuvia leffoja ja sarjoja mutta minusta se on mielenkiintoista. Harvoinpa ne kuitenkaan pääsevät edes lähelle Kingin kirjoja mutta löytyy seasta niitä helmiäkin (Avain pakoon, Vihreä Maili, Stand By Me, Hohto, Piina...)

No tämänpäiväinen luukku ei liity mitenkään Kingiin. Biisikään ei ole mikään maailman paras mielestäni vaikka laulaja onkin hyvä. Ei se toki huonokaan ole. Valitsinkin tämän kertaisen luukun ehkä enemmän videon perusteella. Se on mieleeni. Tässä olkaa hyvät:

Anteeksi. Ei voi liittää videota tänne joten laitetaan linkki kyseiseen biisiin --> näin.

2 kommenttia:

Thundercat kirjoitti...

Kaippa kaikki keräily harrastukset vähän hölmöjä on jos tarkemmin rupee ajattelemaan, jotkut keräilee puutarha tonttuja, toiset postikortteja, mutta eikai sen tarkotuskaan mitenkään fiksua hommaa ole olla :) Itsekin aikoinaan keräilly pullon korkkeja, nhl-kortteja, pulloja jne. nykyään ehkä keräilyksi voisi laskea tuon dvd-kokoelman, en tiedä keräilenkö sitten mitään muuta.. no noita pelejäkin kyllä kerääntyy tohon nurkkaan kokoajan lisää joten ehkä senkin tavallaan voi laskea :)

Wille kirjoitti...

Ja keräilyssähän parasta on juuri se että kokoelma ei koskaan ole täydellinen. Hieno harrastus.

generated by sloganizer.net