sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2007

Pitkästä aikaa täälläkin pyöriskelen

Rakas blogini ja sen rakkaat ja ei niin rakkaat (Krooniset Poikamiehet) lukijat,
on kulunut pitkä aika siitä kun viimeksi tänne jotain suolsin. Melkein kuukausi. On ollut niin kiireitä tuolla Karstulan Kimingillä erilaisia töitä tehdessä ja Täydellisiä naisia katsellessa. No ei kai kukaan nyt oikeasti ole kaivannutkaan tekstejäni. Tässä hieman tiivistettynä miten olen aikaani viettänyt nyt kun ei minua ole koneen ääressä näkynyt:

Juhannus meni kotona/Vastingilla ihan perhepiirissä saunoessa, tällä kertaa tosin Anitan perhepiirissä. Oli kyllä hyviä pihvejä.

Jyväskylässäkin kävimme jossain välissä ja tällä kertaa en eksynyt kertaakaan. Ja Lasse Kurjenkin sillä reissulla näin kun risteyksessä edessä oleva auto jäi välille. Sellaisia ne mersut ovat. Kurjen kanssa siinä rinnatusten odottelimme ihmetellen mikä on homman nimi. Onneksi toisen kaistan kautta sitten liikkeelle päästiin. Ai niin ja minä sain pizza buffetissa euron alennuksen ja Anita ei. Myyjä varmaan iski silmänsä minuun. Ja kyllä, miesmyyjähän se tietenkin oli.

Salamajärven kansallispuistossakin melkein kävimme. Tosin kun olimme melkein ajaneet hirvenvasan päälle niin Anitaa ei houkutellut enää mennä metsään samoilemaan.

Kärnässä poikien kanssa myös pyörähdimme ja siitä reissusta ei paljon kerrottavaa olekaan. Poikamiehet siitä jo oleellisimmat kertoivat. Turtles, hawaii, Texas Hold'em jne.

Nyt sitten perjantaina tulin tänne Tampereelle Anitan ja pikkusiskoni kanssa. Perjantaina Ideaparkissa vaatekauppoja kierreltiin. Ihanaa. En ostanut koko paikasta mitään, paitsi ruokaa.
Launtaina aamulla kaupungilla ja kirppiksillä. Ja mikä parasta liput Nightwishin joulukuun keikalle. Kohtahan se joulu jo onkin. Iltapäivällä sitten Särkänniemeen. Siellähän sitä vilinää olikin ja koska inhoan kaiken maailman huvipuistohärveleitä niin kävin tietenkin kaikissa mihin Anitakin halusi. Onneksi ei pahimpiin joutunut menemään. Siinä vuoristoratahässäkässä oli ihan tarpeeksi. Possujuna olisi enemmän se minun juttuni. Delfiineitä ja akvaariokalojakin katselimme ja Näsinneulasta maisemia. Komeita olivat.

Tänään sitten tarkoitus poistua taas Keski-Suomeen. Palaan taas joskus jos jaksan.

Humppa Soi: Aknestik:Aamu-unet
Humpastalainattua: "Aamulla ei huvita nousta"

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Wille!
(Ei mulla sit muuta.)

generated by sloganizer.net