perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Loman loppu

Nyt on Tampereella viettämäni loma lopuillaan. Kuumaa on ollut. Mutta aloitetaanpa alusta.

Sunnuntai: Saavuimme Tampereelle kuumassa ja hikisessä linja-autossa.
Maanantai: Kirjallisen työn nopea väsääminen. Prismassa vaateostoksilla. Illalla seikkailemassa siirtolapuutarhassa. Oli kyllä kaunista.
Tiistai: Ikaalisissa. Anita pääsykokeissa ja minä hortoilemassa. Illalla Kalevankankaan hautausmaalla.
Keskiviikko: Kirjallisen työn palautus ja päiväkahvit kahden naisen kanssa. Illalla taas hautausmaalla katsomassa auringonlaskua. Olen romantikko.
Torstai: Aamulla kämpillä laiskottelua ja iltapäivällä minä lähdin Saunaan kaverini kanssa.
Perjantai: Kebabilla ja hetken päästä takaisin Karstulaan.

Saunasta tarkemmin: Ensimmäisenä lauteille nousi Korpiklaani ja mikäs sen parempaa kuin 6 miestä nahkahousuissa ja kun yhdellä oli vielä hanuri. Seuraavaksi oli vuorossa vieraampi nimi minulle. Los Bastardos. Ihan hyvähän se oli. Vähän tuli mieleen Mötorhead tai AC/DC (ei se säälittävä poikamies). Ainakin oli miehellä komia parta. Sitten Pain Confessor. Jotain örinää se oli. Taisipa siinä lavalla käydä Diablon Rainerikin. Timppa se sitten nousi lavalle mandoliininsa kanssa ja arvostukseni hänen basistiaan kohtaan nousi kun kuulin että hän jaksaa syödä 3 kotipizzaa 22 minuuttiin. Hyviltä kuulosti myös uudemmat ja minulle vieraammat biisit. Sitten Stam1na. Ei sitä kauan jaksanut katsoa. Ei oikein iskenyt. No ainakin voi Jöötille ja Heinälle vittuilla että on kuullut pari uutta biisiä livenä ennen niitä. Kiirehdimme noin puolessa välissä soitantaa jo päälavan eteen että pääsimme hyville paikoille katsomaan Taavia ja muuta Megadethiä. Aivan mahtava keikka. 1½ tuntia melkein pelkkää soitantaa. Paljon hyviä biisejä vaikka A Tout Le Mondea ei kuulunutkaan. Päätänkin juttuni Taavin sanoihin: "God bless you all!"

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta Kebeb paikasta unohit mainita tosi hyvän tarjoilun...ja ne myyjät

generated by sloganizer.net